یکی از روش های خیلی از نظر من خوب» عصاره گیری از قهوه که شما توی این روش زمان زیادی رو برای کامل شدن عصاره گیری باید بزارین . دو مدل رایج کلد برو »  داریم . یکی به روش همجواری آب و قهوه به مدت ۲۴ ساعت توی یخچال .
یک روش هم که به روش هلندی یا cold drip» معروف هست  و شکل جذابی هم داره به اینصورت  هست که آب و یخ در بالا قرار داره و طی یکی فاصله زمانی مشخص و‌منظم  بستگی به تنظیم، مثلا ۱ ثانیه ۱ ثانیه، قطره ی آب روی قهوه میزیره و عصاره گیری انجام میشه . مهم ترین چیز توی کلد برو  که تاثیر زیادی روی طعم اون داره نسبت Ratio» ی عصاره گیری هست که یعنی ما باید اونقدر از قهومون شناخت داشته باشیم که بتونیم بهترین نسبت عصاره گیری رو برای قهومون پیدا کنیم .
در کل کلد برو خیلی قهوه‌ی خوش طعمی هست که شما میتونید توی دمای محیط یا با یخ یا هر چیزی که‌دوست دارین امتحانش کنین و‌از قهوتون لذت ببرین .


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها